POLICIJA UHVATILA KRADLJIVCE

Djevojka (24) krala iz trgovina na Martinkovcu i Škurinjama, muškarac na Krnjevu. Zaustavio ga zaštitar

Ilustracija

Osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela krađe.

Spomenuta se sumnjiči da je u dva navrata, u veljači i ožujku iz trgovina na području Martinkovca i Škurinja u Rijeci otuđila više proizvoda čime je oštetila tvrtku iz Zagreba za oko 540 eura.

Isto tako, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojničke krađe u pokušaju.

Sumnjiči se da je u subotu, 26. ožujka u popodnevnim satima u trgovini na području Krnjeva u Rijeci pokušao otuđiti parfem, ali su ga u tome spriječili djelatnik zaštitarske tvrtke i trgovine i zadržali do dolaska policije.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari