STRAVIČNO

Djevojka i trojica mladića nasmrt pretukli muškarca i ostavili ga cesti; Preminuo je u bolnici

ILUSTRACIJA/Marko Mrkonjic/PIXSELL

Ispred jedne udruge fizički su napali 35-godišnjaka, te ga izudarali drvenim palicama po glavi i tijelu

Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu građanina u subotu oko 4 sata  da u Varaždinu, Graberje, leži ozlijeđena muška osoba bez svijesti.

U nedjelju, u večernjim satima uslijed zadobivenih ozljeda teško ozlijeđeni muškarac je preminuo u bolnici, piše Varaždinski.hr.

“Dolaskom  policijskih službenika na mjesto događaja, utvrđeno je da se radi o 35-godišnjaku, koji je najvjerojatnije napadnut od strane više osoba. Prevezen je u Opću bolnicu Varaždin gdje je zbog teških ozljeda zadržan na daljnjem liječenju”, izvjestila je policija.

Na mjestu događaja obavljen je očevid. Brzom intervencijom policijski službenici Policijske uprave varaždinske identificirali su četiri osobe koje se dovode u vezu s ovim kaznenim djelom i to 24-godišnju žensku osobu i tri muške osobe starosti 20, 25 i 29 godina. Osobe su privedene u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su navedene osobe na ulici Graberje ispred jedne udruge fizički napale 35-godišnjaka, te ga izudarali drvenim palicama po glavi i tijelu i nanijeli mu teške ozljede, nakon čega su ga teško ozlijeđenog ostavili da leži na asfaltu. Teško ozlijeđeni muškarac je pronađen od strane prolaznika.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sve osumnjičene osobe su jučer tijekom večeri i jutros predane pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela Ubojstva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari