DOČEK MIRAN, ALI… U Rijeci mladić noćas oštetio devet vozila u Ulici Žrtava fašizma!

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Na području Policijske uprave primorsko-goranske organizirano je 17 javnih okupljanja ispraćaja stare i dočeka nove 2019. godine

Na ovim javnim okupljanjima nisu zabilježena narušavanja javnog reda i mira, javljaju iz PU primorsko-goranske.

Prema procjenama policije u Fužinama je bilo oko 7.000 posjetitelja, u Novom Vinodolskom oko 4.000, a u Rijeci i Opatiji staru godinu je ispratilo i dočekalo novu po 2.500 građana.

Na širem opatijskom području jedna je osoba lakše ozlijeđena prilikom uporabe pirotehničkih sredstava. Na području Rijeke zabilježena su i dva požara kontejnera za smeće.

U ulici Žrtava fašizma u Rijeci oštećeno je devet vozila (razbijena stakla), od kojih su četiri službena vozila policije. Brzom intervencijom policije pronađen je 23-godišnji hrvatski državljanin koji se dovodi u vezu s ovim događajem te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje.

U ovom razdoblju dogodile su se tri prometne nesreće, u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Iz PU primorsko-goranske zahvaljuju građanima koji su svojim ponašanjem, suradnjom i poštivanjem uputa policije doprinijeli da ispraćaj stare i doček nove 2019. godine proteknu u ozračju sigurnosti i povoljnog stanja javnog reda i mira.

Također, svim građanima žele mirnu, sretnu i uspješnu novu godinu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj