U 2022.

Dogovorio adaptaciju stana s riječkom tvrtkom, pa nestao s 30.000 eura; Uhvaćen na granici!

Foto: Pixell

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja policijskih službenika II. policijske postaje Rijeka kazneno je prijavljen 48-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, osumnjičen za kazneno djelo prijevara u gospodarskom poslovanju.

Osumnjičeni je bio nedostupan policiji do prije dva dana kada je zatečen na graničnom prijelazu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, na izlasku iz Republike Hrvatske te temeljem raspisane potrage uhićen i sproveden na kriminalističko istraživanje.

Policija ga osnovano sumnjiči da je u kolovozu  2022. godine dogovorio adaptaciju stana u Rijeci, nakon čega mu je s računa riječke tvrtke na račune njegovih tvrtki uplaćen novac. Unatoč uplatama dogovorene radove nije obavio u potpunosti, čime je vlasnika stana, tvrtku iz Rijeke oštetio za 30.000 eura.

Po završetku kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku.

Također je utvrđeno da od 2021. godine nema reguliran status u Republici Hrvatskoj, a što je obvezan prema odredbama Zakona o strancima.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari