ZA NJOM RASPISANA POTRAGA

Dolijala djevojka (23) koja je ‘opelješila’ više dućana u trgovačkom centru na Pećinama

Ilustracija: Riportal

Zbog osnovane sumnje u počinjenje četiri kaznena djela krađe, 23-godišnjakinja je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu i predana pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjom hrvatskom državljankom koju se sumnjiči za počinjenje kaznenih djela krađe, a koja je po raspisanoj potrazi prije dva dana pronađena na području Rijeke.

VIDEO DANA:

“Kriminalističkim Istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičenica tijekom siječnja i veljače ove godine iz trgovačkog centra na području Pećina u Rijeci otuđila više različitih predmeta iz nekoliko trgovina. Time je dva trgovačka društva iz Rijeke, kao i dva iz Zagreba oštetila za najmanje 11 000 kuna.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Po završetku istraživanja, a zbog osnovane sumnje u počinjenje četiri kaznena djela krađe, 23-godišnjakinja je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu i predana pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari