DOLIJALE! Dvije Talijanke „odmor“ na Kvarneru financirale teškim krađama!

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Sumnjiče se da su 18. kolovoza provalile u hotelsku sobu na području Lovrana a 19. kolovoza u obiteljsku kuću na području Ičića

Policijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističko istraživanje nad dvjema 28-godišnjim talijanskim državljankama zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe.

Sumnjiče se da su 18. kolovoza provalile u hotelsku sobu na području Lovrana iz koje su otuđile novac, te time 36-godišnju hrvatsku državljanku oštetile za oko tri tisuće kuna, dok su 19. kolovoza provalile u obiteljsku kuću na području Ičića, u vlasništvu 54-godišnjeg hrvatskog državljanina, iz koje su otuđile predmete manje materijalne vrijednosti.

Dio predmeta je pronađen tijekom istraživanja te je vraćen vlasnicima.

Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela teške krađe, osumnjičenice su uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predane pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari