DOLIJALI MLADI LOPOVI: Mladić krao naveliko a djevojka „na sitno“ ali – drsko

Foto: Ilustracija

Mladić je iz skladišta tvrtki u Jurdanima i Matuljima otuđio alat i gorivo u vrijednosti gotovo 200 tisuća kuna!

Policijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje tri kaznena djela teške krađe.

Sumnjiči se da je u tri navrata tijekom travnja i svibnja ove godine provalio u skladišta dviju tvrtki na području Jurdana i Matulja iz kojih je otuđio alat i gorivo iz teretnih vozila.

Materijalna šteta se cijeni na oko 195.400 kuna, a oštećene su tvrtke sa sjedištem u Jurdanima i Rijeci.

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu, 29-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Policijski službenici Policijske postaje Krk proveli su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe počinjene na drzak način.

Policija ju sumnjiči da je jučer oko 13 sati u trgovačkom centru u Krku iskoristila nepažnju djelatnika te je iz blagajne otuđila nekoliko stotina kuna. Novac je pronađen i vraćen u trgovački centar.

Brzom intervencijom policije 26-godišnjakinja je pronađena i privedena te po završetku kriminalističkog istraživanja, zbog počinjenja spomenutog kaznenog djela, kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari