DOLIJALI MLADI LOPOVI: Mladić krao naveliko a djevojka „na sitno“ ali – drsko

Idi na originalni članak
Foto: Ilustracija

Mladić je iz skladišta tvrtki u Jurdanima i Matuljima otuđio alat i gorivo u vrijednosti gotovo 200 tisuća kuna!

Oglas

Policijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje tri kaznena djela teške krađe.

Sumnjiči se da je u tri navrata tijekom travnja i svibnja ove godine provalio u skladišta dviju tvrtki na području Jurdana i Matulja iz kojih je otuđio alat i gorivo iz teretnih vozila.

Materijalna šteta se cijeni na oko 195.400 kuna, a oštećene su tvrtke sa sjedištem u Jurdanima i Rijeci.

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu, 29-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Policijski službenici Policijske postaje Krk proveli su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe počinjene na drzak način.

Policija ju sumnjiči da je jučer oko 13 sati u trgovačkom centru u Krku iskoristila nepažnju djelatnika te je iz blagajne otuđila nekoliko stotina kuna. Novac je pronađen i vraćen u trgovački centar.

Brzom intervencijom policije 26-godišnjakinja je pronađena i privedena te po završetku kriminalističkog istraživanja, zbog počinjenja spomenutog kaznenog djela, kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Exit mobile version