KAZNENO PRIJAVLJEN

Dolijao mladić iz Rijeke (26) koji je u tjedan dana “maznuo” tri kombija!?

Ilustracija: Riportal

Po završetku kriminalističkog istraživanja, 26-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen za počinjenje tri kaznena djela teške krađe, kao  i tri neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje tri kaznena djela teške krađe, od kojih je jedna u pokušaju, kao i tri kaznena djela neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari.

Osumnjičenik je između 27. veljače i 13. ožujka ove godine provalio u dvije tvrtke na riječkom području kojom prilikom je otuđio alat (dvije bušilice i brusilicu, više bakrenih plosnatih šipki, razni elektro materijal i drugi alat). Također se sumnjiči da je 14./15. ožujka provalio u jednu tvrtku u Rijeci s namjerom krađe električnih kabela koje na kraju nije otuđio.

Uz navedeno, utvrđeno je da je osumnjičenik u razdoblju do 8. do 15. ožujka otuđio tri teretna vozila marke Citroen i Volkswagen, riječkih registracijskih oznaka, s parkirališta na Srdočima u Rijeci.

Spomenuta vozila koristio je neovlašteno dok ih  2. travnja nisu pronašli policijski službenici I. policijske postaje na Krnjevu u Rijeci.

Vozila su vraćena vlasniku, a počinjenim navedenim kaznenim djelima osumnjičenik je oštetio tvrtke iz Rijeke i iz Ivanić Grada za iznos od oko 600.000 kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, 26-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela  teške krađe i neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari