DOLIJAO SERIJSKI DUGOPRSTIĆ: Džeparoš iz riječkih autobusa krađom si „uprihodio“ čak 24 tisuće kuna!

Idi na originalni članak

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka, uz suradnju III. policijske postaje Rijeka, proveli su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje 12 kaznenih djela krađe.

Oglas

Policija ga sumnjiči da je tijekom siječnja, veljače i ožujka ove godine u autobusima gradskog prijevoznika koji su prometovali na području Rijeke oštetio 11 hrvatskih državljanki otuđivši im novčanike s dokumentima, novcem, osobnim ispravama i bankovnim karticama.

Ukradene bankovne kartice iskoristio je u tri navrata, počinivši kaznena djela računalne prijevare, dok su tri ista kaznena djela ostala u pokušaju. Isto tako u veljači je na području Pule oštetio hrvatskog državljanina kada mu je u autobusu gradskog prijevoza otuđio novčanik s novcem.

Dio otuđenih predmeta je pronađen i bit će vraćen vlasnicima, a ukupna počinjena materijalna šteta procjenjuje se na više od 24 000 kuna. Po završetku kriminalističkog istraživanja 48-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

Exit mobile version