„DOLIJAO“ SERIJSKI LOPOV Ljeto proveo „pustošeći“ kuće u Kostreni i trgovine na Pećinama

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio pet kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Kaznena djela je počinio na području III. i I. policijske postaje Rijeka, i to od kraja svibnja do početka rujna ove godine. Na području Kostrene su oštećeni vlasnici dvije obiteljske kuće, dok je u Rijeci oštećena trgovina u sklopu trgovačkog centra na Pećinama i vlasnica frizerskog salona na području Banderova.

Kriminalističkim istraživanjem policija je saznala kako je otuđio novac, nakit, satove, fotoaparat, mobitele, tablet računalo, osobne isprave i bankovne kartice, parfeme i druge predmete.

Vlasnici kuća, tvrtka iz Zagreba i 36-godišnja vlasnica frizerskog salona oštećeni su sveukupno za oko 36.000 kuna. Dio otuđenih predmeta je pronađen tijekom kriminalističkog istraživanja i vraćen vlasnicima.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu za tri krađe i dvije teške krađe osumnjičeni 26-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari