DRAMA NA AERODROMU U LUČKOM: Pri slijetanju se ugasio motor Cessne, pilot teško ozlijeđen

Foto: ilustracija

U nesreći, koja se dogodila oko 19,20 sati, na zrakoplovu Cessna 210L, hrvatskih registarskih oznaka, nastala je velika materijalna šteta

Hrvatski državljanin, pilot Cessne, teško je ozlijeđen kad mu se prilikom slijetanja na aerodrom Lučko, u utorak navečer, ugasio motor zrakoplova pa je morao prinudno sletjeti približno tristotinjak metara od praga 28 uzletno-sletne staze.

Nesreća se dogodila oko 19,20 sati, a na zrakoplovu Cessna 210L hrvatskih registarskih oznaka nastala je velika materijalna šteta.

Nakon što su Agenciju za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu o zrakoplovnoj nesreći obavijestili iz Hrvatske kontrole zračne plovidbe, Ministarstva unutarnjih poslova i Državne uprave za zaštitu i spašavanje, istražitelji zrakoplovnih nesreća na terenu su proveli očevid, a daljnja istraga je u tijeku.

Nakon završene sigurnosne istrage, konačni rezultati će biti javno objavljeni na web stranicama Agencije za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu u obliku Završnog izvješća o predmetnoj nesreći.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari