OZLIJEĐEN PAR

Drama na Sljemenu! Automobilom sletjeli u provaliju duboku 30 metara, spasili ih vatrogasci i HGSS

Foto: JVP Zagreb

Nakon jednosatne akcije, vozač i suvozačica su spašeni. S brojnim ozljedama preuzeli su ih djelatnici Hitne pomoći

Zagrebački par sletio je u noći s ponedjeljka na utorak automobilom u provaliju duboku 30 metara na Sljemenskoj cesti. Na teren su odmah izašle vatrogasne snage i HGSS.

”Prema dojavi centra veze upućeni smo na Sljemensku cestu kod ugibališta broj 5 jer je došlo do prometne nezgode s unesrećenim osobama. Dolaskom na mjesto intervencije utvrđeno je da se radi o slijetanju osobnog vozila marke Seat Arosa u provaliju duboku cca. 30 metara. Izvidima smo utvrdili da nam je potrebna pomoć pri izvlačenju dvoje ljudi iz provalije uz automobil. Spuštanje i spašavanje je bilo izuzetno komplicirano zbog same dubine provalije, gdje se djelatnici spuštaju pomoću užadi i koristeći tehnike spašavanja iz dubina i visina”, javljaju vatrogasci. Intervencijom je rukovodio zapovjednik smjene Dražen Đurašin.

”Spašavanje smo izvršili pomoću dvije daske za imobilizaciju, KED prsluka i dvoja ABS nosila, te ih izvukli preko kranskog vitla sa našeg vozila. Policija, HGSS i ekipa za očevid su također bili prisutni intervenciji. Šteta je neutvrđena, uzrok je prometna nezgoda”. dodaju.

Nakon jednosatne akcije, vozač i suvozačica su spašeni. S brojnim ozljedama preuzeli su ih djelatnici Hitne pomoći, a policija je nastavila s očevidom kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće, pišu 24 sata.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari