ČAK 4 SILOVANJA

Drama na sudu! Dobio 10 godina robije zbog silovanja pa vikao žrtvama: ‘Kad izađem, ubit ću obje kur**!’

Foto: Pexels

Osuđeni nasilnik je na objavu presude doveden iz zatvora jer je i 2019. osuđen na pet godina zatvora zbog još jednog silovanja

Na Županijskom sudu u Zagrebu je na 10 godina zatvora nepravomoćno je osuđen 42-godišnjak zbog četiri kaznena djela silovanja, teškog djela protiv spolne slobode te nasilja u obitelji i povrede djetetovih prava.

Izrečena mu je i obvezna mjera liječenja ovisnosti od alkohola. U jedinstvenu kaznu uračunata mu je opozvana uvjetna presuda iz 2019. od 10 mjeseci koja je bila s trogodišnjim rokom kušnje, a osuđeni nasilnik na sve je još te iste 2019. osuđen na pet godina zatvora zbog još jednog silovanja, piše Jutarnji list.

“Dajte mi 20 godina zatvora, a ne 10! A kad izađem van, ubit ću obje kur..”, uzrujano je galamio u sudnici dok je slušao objavu presudepokazujući prstom na dvije prestravljene žrtve.

Posljednji skup njegovih grijeha sa slobode, prema prijavi, datira od sredine 2015. pa sve do siječnja prošle godine kad se iživljavao u stanu nad djevojkom i njezinim sinom školarcem i to pretežito u alkoholiziranom stanju. Šamarao ju je po licu te udarao šakama po tijelu, vrijeđao ju je i ponižavao pred bolesnim djetetom koje je, pak, jednom prigodom bacio na pod. Optužnica ga tereti i da je u rujnu 2017., opet u pijanom stanju, tražio seks, a nakon što ga je ona odbila, odvukao ju je u sobu i prisilio na spolni odnos.

Zadnji seksualni incident nakon kojeg je uhićen odigrao se u siječnju prošle godine nakon druženja u jednom kafiću s prijateljicom svoje nevjenčane partnerice. Na jednom parkiralištu djevojku je oborio na tlo i ignorirao njezino zapomaganje u pomoć, nakon čega ju je išamarao, skinuo i silovao.

U jednom trenutku ga je čak i ugrizla za spolovilo te pobjegla u smjeru policajaca koje je uočila u daljini, a koji su se odazvali te kobne večeri na poziv jednog stanara zgrade koji je dojavio da u mraku čuje jecanje i da netko nekoga tuče.

Optuženi muškarac se ne smatra krivim. Priznao je samo nekoliko šamara upućenih nevjenčanoj partnerici i dva udarca njezina djeteta po stražnjici.

Osuđeni nasilnik je na objavu presude doveden iz zatvora jer je i 2019. osuđen na pet godina zatvora zbog još jednog silovanja, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari