U KANJONU NA VERUDELI

DRAMA U ISTRI Mladi Nizozemac skočio s visine od šest metara i teško se ozlijedio

Foto. Reddit - Pixsell

Policija je 31. srpnja zaprimila dojavu da je oko 17.30 sati u kanjonu na Verudeli ozlijeđen 24-godišnji nizozemski državljanin

U kanjonu na Verudeli u nedjelju se ozlijedio Nizozemac (24) koji je skočio sa stijene s visine od oko šest metara.

Foto: Reddit

Policija je 31. srpnja zaprimila dojavu da je oko 17.30 sati u kanjonu na Verudeli ozlijeđen 24-godišnji nizozemski državljanin. Utvrđeno je kako je mladić skočio sa stijene s visine od oko šest metara, pri čemu je ozlijedio leđa, javlja Istarska policija.

Do obale ga je prevezao vozač na vodenom skuteru, nakon čega su ga djelatnici hitne medicinske pomoći prevezli u pulsku bolnicu zbog težih ozljeda.

Policija: Oprez prilikom skakanja u more

Kako bi se izbjegli ovakvi tragični događaji, Policijska uprava istarska upozorava građane i turiste da budu oprezni prilikom skakanja u more, odnosno da ne skaču u more s većih visina niti tamo gdje ne znaju točnu dubinu mora.

Isto tako, ne preporuča se skakanje sa stijena i drugih mjesta koja nisu uređena za skakanje ili je skakanje na tim mjestima zabranjeno, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari