SPRIJEČILI TRAGEDIJU

DRAMA U KASTVU! Sin izazvao požar u obiteljskoj kući pa pobjegao, vatrogasci spašavali unesrećene!

Riječki vatrogasci imali su jučer neobičnu intervenciju gašenja požara na obiteljskoj kući u Kastvu, o kojoj su izvijestili na svom instagram profilu:”Jedna od jučerašnjih intervencija već samom dojavom,a kasnije i prizorom kojeg su vatrogasci zatekli izledala je u najmanju ruku filmski.

Dojava je bila: “požar kuće u kojoj se nalaze tri osobe, dvije su uspješno spašene,a za treću osobu ne zna se da li je još u kući.”

Prilikom dolaska vatrogasnih ekipa požar su zatekli u razbuktaloj fazi, vrlo velika temperatura u kratkom vremenu. DVD Kastav prije dolaska JVP-a Rijeka obavljao je vanjsku navalu tj. gašenje požara izvan objekta. Nakon dolaska JVP na mjesto intervencije oformljene su dvije ekipe, jedna za potragu, druga za gašenje.

Požar se širio velikom brzinom, no vatrogasci mu nisu dopustili da uništi preostale prostorije obiteljske kuće. Naposljetku se saznaje da je ta treća osoba zapravo sin koji je izazvao požar poljevajući benzin iz kanistera po cijeloj kući. Do dolaska vatrogasnih snaga ta je osoba dala petama vjetra, opisali su jučerašnji intervenciju, piše Kanal Ri.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari