UHIĆEN JE

DRAMA U MATULJIMA Muškarac (42) u dvorištu obiteljske kuće prijetio oružjem i eksplozivom!

Ilustracija: Riportal

Osumnjičeni 42-godišnjak je pronađen i uhićen na području Matulja

Opatijska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

“Spomenuti se sumnjiči da je u ponedjeljak 19. prosinca došao u dvorište obiteljske kuće na širem opatijskom području gdje stanuje 61-godišnji hrvatski državljanin i uputio mu ozbiljne verbalne prijetnje. Potom mu je pokazao sadržaj vrećice koju je držao u ruci u kojoj su se nalazile dvije poluautomatske puške sa spremnicima, više komada različitog streljiva, kao i dvije ručne bombe koje je izvadio iz džepova, nakon čega se udaljio sa osobnim vozilom.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Odmah po zaprimljenoj dojavi, policijski službenici Policijske postaje Opatija poduzeli su intenzivne mjere traganja za osumnjičenikom te je na području Matulja ubrzo uočeno i zaustavljeno osobno vozilo marke Citroen, riječkih registracijskih oznaka kojim je upravljao osumnjičeni 42-godišnjak.

Osumnjičenik je uhićen i nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, 42-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari