ULOVILI SU GA

Dramatično poslijepodne na Trsatu: Mladić (22) bježao policiji, usput bacao kokain. I to nije sve…

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, izvijestila je policija.

​Jučer, oko 15,45 sati na području Trsata u Rijeci policijski službenici Jedinice specijalne i interventne jedinice policije pristupili su mlađoj muškoj osobi radi provjere identiteta, ali je vidjevši policiju počeo bježati.

“Prilikom bijega odbacio je nepoznati predmet za kojeg je utvrđeno da je riječ o maloj količini droge kokain. Ubrzo je sustignut i priveden u policijsku postaju radi kriminalističkog istraživanja.

Utvrđeno je da je riječ o 22-godišnjaku za kojim je raspisana potraga s mjerom uhititi. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u svibnju prošle godine te u dva navrata ove godine iz trgovina na području Pećina u Rijeci otuđio parfeme.

Počinjenim kaznenim djelima materijalno su oštećene dvije tvrtke iz Zagreba za oko 1660 eura.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Osim toga, prekršajno je sankcioniran temeljem odredbi Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari