POČINIO NIZ PREKRŠAJA

Drogirani vozač (39) bez dozvole na Zametu se zabio u auto iz suprotnog smjera! Nije mu prvi put pa ide u zatvor

Fotografija je ilustrativnog karaktera i ne prikazuje točno mjesto opisanog događaja (Ilustracija: Facebook)

Utvrđeno je da mu je već ranije ukinuta vozačka dozvola zbog sakupljenih negativnih bodova

Vozač (39) recidivist u činjenju prometnih prekršaja je 8. ožujka oko 13.10 sati na području Zameta u Rijeci prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom.

“Udario je u osobno vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera. Uz to, preliminarnim testiranjem je utvrđeno kako upravlja pod utjecajem opojnih sredstava, da upravlja neregistriranim osobnim vozilom kojem je u siječnju prošle godine isteklo važenje prometne dozvole. Nadalje, utvrđeno je da mu je ukinuta vozačka dozvola zbog sakupljenih negativnih bodova i da mu je snazi mu zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije.”, izvijestili su iz policije.

Vozač je priveden u policijske prostorije te doveden na prekršajni odjel nadležnog općinskog suda gdje mu je donijeta pravomoćna presuda kojom mu je izrečena bezuvjetna kazna zatvora u trajanju od 40 dana i novčana kazna u iznosu od 450 eura.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari