DRSKE KRAĐE I RAZBOJNIŠTVA: U Viškovu napad na trgovkinju, na Rujevici ženi otrgnuli lančić, na području Čavli „maznuli“ 400 kubika bukovine!

Dvije muške nepoznate osobe prišle su 83-godišnjakinji na ulici te joj je jedan od njih otrgnuo lančiće s vrata

Policija je jučer zaprimila prijavu o kaznenom djelu razbojničke krađe, koju je početkom travnja ove godine u trgovini u sklopu trgovačkog centra u Viškovu počinila za sada nepoznata ženska osoba.

Spomenuta je otuđila predmete iz prodajnog asortimana trgovine te u namjeri da ih zadrži fizički napala djelatnicu trgovine, koja ju je pokušala spriječiti u počinjenju kaznenog djela.

Riječ je o predmetima u vrijednosti nekoliko stotina kuna, koji su vraćeni trgovini. Ovo kazneno djelo počinjeno je u trgovini u vlasništvu tvrtke sa sjedištem u Zagrebu.

Kaznenim djelom teške krađe sinoć je oko 19 sati u Rijeci na području Rujevice oštećena 83-godišnja hrvatska državljanka. Dvije muške nepoznate osobe prišle su spomenutoj 83-godišnjakinji na ulici, te je jedan od njih otrgnuo joj lančiće s vrata nakon čega su pobjegli s mjesta događaja. Počinjena materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Hrvatski državljanin, starosti 68 godina oštećen je za više desetaka tisuća kuna nakon što mu je nepoznati počinitelj otuđio oko 400 kubika bukovog drva. Prema dosadašnjim saznanjima spomenuta količina bukovog drva za ogrjev posječena je i otuđena u razdoblju od travnja 2015. do travnja 2017. godine iz šume na području Čavli.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari