KAZNENO PRIJAVLJENI

DVAPUT JE DVAPUT! Četvorka provaljivala u benzinsku postaju na području Jelenja; Odnijeli hrpu cigareta!

Ilustracija: Riportal

Četverac se sumnjiči da su prošle godine u dva navrata provalili u benzinsku postaju iz koje su otuđili više komada kutija cigareta

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalistička istraživanja nad četvoricom hrvatskih državljana, starosti od 20 do 35  godina, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe provaljivanjem.

Sumnjiče se da su prošle godine u dva navrata, tijekom mjeseca lipnja i srpnja, provalili u benzinsku postaju na području Jelenja iz koje su otuđili više komada kutija cigareta raznih marki. Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima cijeni se na oko 79 200 kuna, a oštećena je zagrebačka tvrtka.

Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela krađe, četvorica osumnjičenika su kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari