DOVELI IH U ZABLUDU

Dvojac na Rabu besramno pljačka umirovljenike! Evo kako su proteklih dana prevarili dvije gospođe (86, 74)

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Oboje osumnjičenika je kazneno prijavljeno nadležnom državnom odvjetništvu i predano pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem rapske policije dvoje hrvatskih državljana, starosti 29 i 33 godina, kazneno je prijavljeno pod sumnjom u počinjenje kaznenih djela teške krađe na drzak način.

Sumnjiče se da su proteklih dana oštetili dvije hrvatske državljanke u Banjolu i Barbatu iskoristivši njihovo povjerenje i nepažnju.

Naime, 86-godišnju hrvatsku državljanku su jučer, 16. lipnja, doveli u zabludu tražeći apartmanski smještaj pa ih je pustila u obiteljsku kuću nakon čega je 33-godišnjakinja pričala s njom i oduzimala joj pažnju, a 29-godišnjak joj iz sobe otuđio 2000 eura te su napustili kuću.

Osim toga je utvrđeno da su početkom lipnja oštetili i 74-godišnju hrvatsku državljanku kojoj su iz turističkog objekta u Banjolu otuđili razne predmete u vrijednosti oko 600 eura.

Inače, za spomenutim počiniteljima je raspisano nekoliko potraga zbog počinjenja imovinskih kaznenih djela na području Bjelovara, Zadra i Zagreba.

Završetkom istraživanja oboje osumnjičenika je kazneno prijavljeno nadležnom državnom odvjetništvu i predano pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari