NEMA OZLIJEĐENIH

Dvoje maloljetnika i 24-godišnjak ukrali auto, bježali policiji i sletjeli u – rijeku!

Foto: PU Međimurska

Auto je vozio šljunčanim putem uz lijevu obalu rijeke Drave, gdje je na koncu i sletio u rijeku

Ophodnja preloških policajaca danas je u ranim jutarnjim satima, oko 2:45 sati, pokušala zaustaviti osobno automobil varaždinskih registarskih oznaka. Sve se odvilo između naselja Donji Vidovec i Donja Dubrava.

Kako javlja eMeđimurje, automobil je nastavio s vožnjom kada je došao u Donju Dubravu. Vozio je šljunčanim putem uz lijevu obalu rijeke Drave, gdje je na koncu i sletio u rijeku, izvijestila je PU međimurska.

U autu bila dva maloljetnika i 24-godišnjak

Na mjesto događaja upućena je Javna vatrogasna postrojba grada Čakovca, čiji ronioci nisu pronašli osobe u vozilu. Pregledom okolice pronađene su tri osobe koje su isplivale iz rijeke – maloljetnik za kojim je raspisana potraga i 24-godišnjak s područja varaždinske županije i maloljetnik s područja grada Čakovca. Riječ je o osobama koje neprijavljene borave na širem području Čakovca.

Zatečene osobe vozilima hitne pomoći prevezene su na liječnički pregled u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da nisu ozlijeđene, nakon čega su dovedene u službene prostorije Policijske postaje Prelog, piše eMeđimurje.

Foto: PU Međimurska

Bježali u ukradenom autu

Prema saznanjima, s njima je bila i četvrta osoba s područja varaždinske županije, a koja je također isplivala iz rijeke te je naknadno pronađena i dovedena u službene prostorije. Sve četiri osobe su od ranije poznate policijskim službenicima zbog većeg broja evidentiranih kaznenih djela i prekršaja.

Operativno komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske u 3 sata i 32 minute zaprimio dojavu građana, da je vozilo koje je sletjelo u rijeku Dravu ranije te večeri ukradeno u Donjem Vratnu, a od vlasnika je zaprimljena kaznena prijava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari