Dvojica 19-godišnjaka s opatijskog područja osumnjičeni za zlouporabu droge

Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga, javljaju iz Policijske uprave primorsko-goranske

Kod njega je policija zatekla 16,4 grama marihuane, a pretragom doma i prostorija koje navedeni koristi na opatijskom području pronađena je jedna stabljika biljke indijske konoplje tipa cannabis sativa, visine 94 cm te PVC vrećica s 33,1 grama droge marihuana, kao i dvije digitalne vage za precizno mjerenje.

Osim navedenog policija ga sumnjiči za prodaju droge osobama s navedenog područja tijekom ljetnih mjeseci ove godine.

U drugom kriminalističkom istraživanju koje su proveli opatijski policijski službenici kod 19-godišnjeg hrvatskog državljanina pronađeno je osam paketića s marihuanom u ukupnoj količini od 62,6 grama te digitalna vaga i metalna sjeckalica.

Ovaj se osumnjičenik nadalje sumnjiči i za kupovanje droge marihuane tijekom kolovoza i rujna ove godine radi daljnje preprodaje.

Dvojica gore navedenih 19-godišnjaka predana su uz kaznene prijave mjerodavnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama pritvorskom nadzorniku, kao i 21-godišnji hrvatski državljanin.

Opatijska policija je tijekom pretrage doma koji navedeni koristi zatekla marihuanu u količini od 26,74 grama te digitalnu vaga za precizno mjerenje i ostale predmete koje se dovode u vezu s navedenim kaznenim djelima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari