POLICIJA BRZO REAGIRALA

Dvojica mladića (24, 29) krali u trgovini na Zametu; Odgurnuli djelatnicu i oštetili inventar

Foto: Riportal - M.L.

Brzom reakcijom policijskih službenika počinitelji su za manje od sat vremena pronađeni na području Zameta s otuđenim predmetima i privedeni na kriminalističko istraživanje

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 24 i 29 godina, poradi sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

“Riječ je o osumnjičenicima koji su u četvrtak, 17. veljače oko 12.30 sati na području Zameta u Rijeci, zatečeni u trgovini prilikom otuđenja nekoliko artikala. Kada ih je djelatnica trgovine pokušala zaustaviti u bijegu, odgurnuli su je i pri tome oštetili dio inventara bježeći u nepoznatom smjeru. Brzom reakcijom policijskih službenika počinitelji su za manje od sat vremena pronađeni s otuđenim predmetima i privedeni na kriminalističko istraživanje.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

VIDEO DANA:

Zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela razbojnička krađa te oštećenje tuđe stvari, po završetku istraživanja obojica osumnjičenika je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari