PRODAVALI DRUGIM OSOBAMA

Dvojica mladića s Raba prijavljena za prodaju marihuane. Pronađeno im 7,5 grama “trave”

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL/Ilustracija

Policija ih sumnjiči da su u nekoliko navrata prodavali drogu drugim osobama

Policijski službenici Policijske postaje Rab dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 21 i 23 godine, zbog sumnje u počinjenje zlouporabe droge.

Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma i prostorija  23-godišnjaka kojima se koristi na području otoka Raba te je pritom pronađena i oduzeta 7,5 grama droge marihuana pakirane u manje vrećice i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela, dok je 21-godišnjaku pronađena manja količina marihuane.  Policija 23-godišnjaka uz navedeno sumnjiči i da je u nekoliko navrata tijekom listopada 2019. te u ožujku ove godine, prodavao drogu marihuana drugim osobama.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, 23-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu poradi sumnje u  počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, dok je 21-godišnjak prekršajno prijavljen prema odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe droga nadležnom odjelu Općinskog suda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari