ŠTETA OKO 30 TISUĆA KUNA

Dvojica muškaraca iz kontejnera na području Crikvenice “maznuli” 160 metara bakrene užadi i alat

Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

Osumnjičenici su provalili u metalni kontejner na području Crikvenice iz kojega su otuđili 160 metara bakrene užadi, odnosno oko 80 kg bakra i različiti alat u vrijednosti 30 tisuća kuna

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 22 i 37 godine,  zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem.

“Sumnjiče se da su prije nekoliko dana, između 15. i 17. listopada, provalili u metalni kontejner na području Crikvenice iz kojega su otuđiili 160 metara bakrene užadi, odnosno oko 80 kg metala-bakra te različiti alat.

Time su tvrtku sa sjedištem u Zagrebu oštetili za oko 30 tisuća kuna.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

VIDEO DANA:

Protiv obojice osumnjičenika podnijeta je kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu pod sumnjom za kazneno djelo teška krađa, a 37-godišnjak je i predan pritvorskom nadzorniku.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

I.B.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari