NAPADALI "NA DROGAMA"?!

Dvojica muškaraca napadala žene na području Matulja i Opatije; Otimali im novac i mobitele!

Ilustracija: Riportal

Opatijska policija dovršila je kriminalističko istraživanje te kazneno i prekršajno prijavila dvojicu hrvatskih državljana

Policijski službenici Policijske postaje Opatija dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Sumnjiči se da je tijekom mjeseca listopada i studenoga prošle godine na području Matulja i Opatije počinio tri kaznena djela krađe na štetu triju hrvatskih državljanki. Naime, istima je otuđio novčanike s novcem, osobnim dokumentima i bankovnim karticama, zatim mobitel, kao i druge predmete, materijalno ih oštetivši za najmanje 2500 kuna.

Tijekom istraživanja u suradnji sa službenicima I. policijske postaje Rijeka provedena je pretraga doma, vozila i drugih prostorija na području Kastva, Matulja i Opatije gdje je dio otuđenih predmeta pronađen te su vraćeni vlasnicama.

Pretragom je uz navedeno pronađeno i oko 36 grama droge marihuana i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela. Osim spomenutoga, prilikom pretrage na matuljskoj adresi je zatečena i hrvatska državljanka za kojom su bile raspisane tri potrage.

Zbog sumnje u počinjenje tri kaznena djela krađe hrvatski državljanin je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, dok je protiv drugog hrvatskog državljanina podnesen optužni prijedlog radi počinjenog prekršaja iz domene Zakona o suzbijanju zlouporabe droge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari