U AKCIJI 18 VATROGASACA

Epilog zastrašujućeg požara u Lovranu: 18 vatrogasaca sudjelovalo u gašenju vatre u stanu u potkovlju, požarište pod kontrolom

Foto: Screenshot/Facebook/ Problemi u prometu Rijeka i okolica/ A.M.

Vatra je izbila u stanu u potkrovlju kuće u Ulici maršala Tita

Danas rano poslijepodne u strogom centru Lovrana, u Ulici maršala Tita, u stanu u potkrovlju zgrade izbila je vatra koja se velikom brzinom počela širiti prostorijama stana.

Alarmirani su vatrogasci iz JVP Opatije uključujući sezonske vatrogasce te su odmah krenuli u akciju gašenja, informirao nas je Igor Ravnić, zamjenik zapovjednika Javne vatrogasne postaje Opatija.

Na početku akcije sudjelovalo je sedam vatrogasaca s tri vozila, a u tijeku akcije im se pridružilo još ljudi te su požar gasili – i sada požarište kontrolira – ukupno 18 vatrogasaca.

Vatra je napravila veliku štetu u dvije prostorije stana. I taj stan ali i još nekoliko okolnih stanova natopljeno je vodom prilikom gašenja vatre. Posljedica požara je i oštećenje od dima u više prostorija u potkrovlju zgrade, izvijestio nas je Igor Ravnić.

U tijeku je čišćenje požarišta a pokušava se utvrditi i točan uzrok izbijanja vatre u stanu u potkrovlju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari