PAVAO KUPIO TRAKTORA

Farmer iz Hrvatske zvijezda je britanskih medija: ‘Ljudi su parkirali na njegovoj njivi, znate li što im je on napravio?!’

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Farmer je svojim crvenim traktorom orao duboke rovove oko parkiranih automobila kako bi osigurao da ne mogu otići

Ime Pavla Bedekovića široj je javnosti vjerojatno nepoznato, no oni koji imaju nešto bolje pamćenje sjetit će se da se radi o farmeru iz Jakuševca koji je 2015. godine postao zvijezda hrvatskih, ali i britanskih medija.

Gospodin Bedeković je, naime, prije više od sedam godina, nezadovoljan činjenicom da mu se nesavjesni vozači svake nedjelje zbog sajma na Jakuševcu nepropisno parkiraju na njivi, odlučio svojim traktorom izorati njivu oko automobila.

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Vozači koji su na njivi farmera iz Jakuševca parkirali svoja vozila, a znalo ih je biti i 50-ak, zbog toga nisu mogli otići svojim kućama. Situaciju je tog studenoga u Jakuševcu smirivala i policija.

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Priču su prenijeli hrvatski mediji, no vrlo brzo su za incident doznali i u Velikoj Britaniji pa su bizarnu vijest prenijeli i brojni tamošnji mediji.

Iz još uvijek nedokučivog razloga, danas je priču o Bedekovićevoj oranici i nepropisno parkiranim automobilima objavio i tabloid The Sun koji nas je podsjetio na bizarne scene iz 2015. godine, prenosi Net.hr.

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari