„FILMSKA“ AKCIJA NA KANTRIDI: Građani opazili serijskog provalnika „u akciji“, policijski službenici ga uhvatili

Foto: Ilustracija

Prije toga osumnjičeni je već provalio u obiteljske kuće na području Matulja, Opatije i Rijeke

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka u suradnji s policijskim službenicima PP Opatija proveli su kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe provaljivanjem.

Sumnjiči za kaznena djela počinjena 30. i 31. prosinca 2017. godine, a riječ je o provalama u obiteljske kuće na području Matulja, Opatije i Rijeke iz kojih je navedeni otuđio novac i nakit.

Osumnjičenoga su nakon dojave građana o provali u kuću na području Kantride (31. prosinca) ubrzo nakon bijega iz kuće uhvatili policijski službenici II. policijske postaje Rijeka i doveli na kriminalističko istraživanje.

Kaznenim djelima oštećena su trojica hrvatskih državljana i to za oko 7 000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 55-godišnji hrvatski državljanin predan je pritvorskom nadzorniku te se prijavljuje za počinjenje gore navedenih kaznenih djela mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari