FOTO: BIZARNA NESREĆA „Toyotom“ uletio na terasu kafića u trgovačkom centru na Kukuljanovu i „pomeo“ nesretnu ženu!

Fotografije: Riječan.in

Dvije osobe zadobile su ozljede, od kojih jedna teške, u nevjerojatnoj nesreći koja se danas oko 11 sati dogodila u trgovačkom centru Lesnina u Industrijskoj zoni Kukuljanovo pored Rijeke.

IMG_0253

Vozač automobila (62)  „toyota camry“ riječkih registarskih oznaka pod još nerazjašnjenim okolnostima izgubio je nadzor nad vozilom koje se  vozeći blagom uzbrdicom (!)  zabilo u terasu kafića trgovačkog centra Lesnina.

IMG_0250

Pritom je teže stradala žena koja se pobješnjelom vozilu našla na putu, a ozlijeđen je i jedan muškarac. Riječ je o djelatnici trgovačkog centra Lesnina koja se tek prije par dana vratila s godišnjeg odmora, a zadobivene ozljede su vrlo neugodne jer su prema njoj letjeli i metalni dijelovi inventara kafića.

“Čuli smo prasak i zapomaganje nesretne žene na koju je naletio automobil” – ispričao nam je bračni par koji se zatekao na licu mjesta. “Bilo je užasno! Puno krvi i njeni jauci… Kupci koji su se zatekli ispred Lesnine odmah su joj priskočili u pomoć. Nadamo se da će biti dobro, ali noga joj je izgledala grozno!” – dodala je šokirana žena.

IMG_0252

Interijer terase kafića potpuno je uništen, a vozač, koji je prošao bez vidljivih ozljeda, tvrdi da je divljanje vozila prouzročio nekakav njemu nepoznati tehnički kvar: „Auto je samo od sebe poletjelo naprijed, ne znam što se dogodilo“, tvrdio je vidno šokirani vozač nakon što je uspio izaći iz vozila.

IMG_0249

Na mjesto ove šokantne nesreće ubrzo je došla policija koja utvrđuje okolnosti strašnog događaja, a ozlijeđenu ženu odvezlo je vozilo Hitne pomoći.

IMG_0254

FullSizeRender

 

Pročitajte više vijesti iz rubrike CRNA KRONIKA.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari