FOTO: BIZARNA NESREĆA „Toyotom“ uletio na terasu kafića u trgovačkom centru na Kukuljanovu i „pomeo“ nesretnu ženu!

Idi na originalni članak

Fotografije: Riječan.in

Oglas

Dvije osobe zadobile su ozljede, od kojih jedna teške, u nevjerojatnoj nesreći koja se danas oko 11 sati dogodila u trgovačkom centru Lesnina u Industrijskoj zoni Kukuljanovo pored Rijeke.

Vozač automobila (62)  „toyota camry“ riječkih registarskih oznaka pod još nerazjašnjenim okolnostima izgubio je nadzor nad vozilom koje se  vozeći blagom uzbrdicom (!)  zabilo u terasu kafića trgovačkog centra Lesnina.

Pritom je teže stradala žena koja se pobješnjelom vozilu našla na putu, a ozlijeđen je i jedan muškarac. Riječ je o djelatnici trgovačkog centra Lesnina koja se tek prije par dana vratila s godišnjeg odmora, a zadobivene ozljede su vrlo neugodne jer su prema njoj letjeli i metalni dijelovi inventara kafića.

“Čuli smo prasak i zapomaganje nesretne žene na koju je naletio automobil” – ispričao nam je bračni par koji se zatekao na licu mjesta. “Bilo je užasno! Puno krvi i njeni jauci… Kupci koji su se zatekli ispred Lesnine odmah su joj priskočili u pomoć. Nadamo se da će biti dobro, ali noga joj je izgledala grozno!” – dodala je šokirana žena.

Interijer terase kafića potpuno je uništen, a vozač, koji je prošao bez vidljivih ozljeda, tvrdi da je divljanje vozila prouzročio nekakav njemu nepoznati tehnički kvar: „Auto je samo od sebe poletjelo naprijed, ne znam što se dogodilo“, tvrdio je vidno šokirani vozač nakon što je uspio izaći iz vozila.

Na mjesto ove šokantne nesreće ubrzo je došla policija koja utvrđuje okolnosti strašnog događaja, a ozlijeđenu ženu odvezlo je vozilo Hitne pomoći.

 

Pročitajte više vijesti iz rubrike CRNA KRONIKA.

Exit mobile version