Brutalni napad! Čovjek pretukao psa i razbio mu čeljust: ‘Pomozimo Lisku da mu prestanu bolovi’

Pas je, kako je vidljivo na fotografijama, zadobio iznimno teške ozljede glave i čeljusti

Još jedan brutalni napad čovjeka na psa zgrozio je internetsku zajednicu. Na društvenim se mrežama širi objava Udruge S-PAS Glorije Malin uz koju je objavljeno nekoliko uznemirujućih fotografija pretučenog psa.

Pas je, kako je vidljivo na fotografijama, zadobio iznimno teške ozljede glave i čeljusti koja mu je gotovo smrskana. Trpi strašne bolove.

“Ovo je Lisko. Liska je pretukao čovjek. Uz dogovor s vlasnicima (napominjemo da pas nije čipiran) psa preuzimamo mi. S obzirom na to da je u ovakvom stanju već nekoliko dana, ne znamo što nas čeka kada stigne u Zagreb! Vilica je smrskana potpuno”, stoji u objavi Udruge koja apelira na sve građane da pomognu Lisku u liječenju.

S obzirom na teške ozljede pred Liskom su zahtjevne i skupe operacije pa iz Udruge S-PAS Glorije Malin apeliraju na sve građane da im pomognu novčanim uplatama ako mogu kako bi Lisko što prije ozdravio, odnosno prestao trpjeti strašne bolove. Dodaju kako je pas prepun modrica i hematoma po čitavom tijelu.

“Pas večeras ili najkasnije ujutro stiže u Zagreb te ga vozimo na Veterinarski fakultet nakon čega ćemo znati kvalifikacije ozljeda”, napominju iz Udruge S-Pas.

Fotografije koje objavljujemo su uznemirujuće, no nisu najgore. Ako želite pogledati ostale, to možete učiniti na facebook stranici Udruge S-Pas. Upozoravamo još jednom da su te fotografije jako uznemirujuće!

Kako navode na facebook stranici Udruge S-Pas, pomoći možete uplatom na PayPal račun paypal.me/eva.coric.

Ili na broj žiro računa: 
HR3423600001102613308
Udruga za zaštitu životinja “S-PAS”
Zagrebačka banka
Swift: ZABAHR2X

Iz Udruge su objavili kako je poznato tko su počinitelji, ali i vlasnici psa koji su odmah prijavili policiji ovaj događaj. Policija je promptno izašla u očevid, a iz Udruge S-Pas navode kako će protiv počinitelja podnijeti kaznenu prijavu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari