„CRNA SRIJEDA“: Na riječkim prometnicama danas niz prometnih nesreća!

Kada se zna kako je jedan od najvećih uzročnika prometnih nesreća loše vrijeme odnosno loši uvjeti na cestama, još je čudnije kada se ovoliko prometnih nesreća dogodi u idealnim vremenskim uvjetima

Širom Rijeke danas su se tijekom cijeloga dana „množile“ prometne nesreće. Srećom, prema prvim informacijama, bez fatalnog ishoda odnosno smrtno stradalih osoba, no svejedno ovoliki broj nesreća „bode oči“.

Naime, kada se zna kako je jedan od najvećih uzročnika prometnih nesreća loše vrijeme odnosno loši uvjeti na cestama, još je čudnije kada se ovoliko prometnih nesreća dogodi u idealnim vremenskim uvjetima!

Sve je počelo još u jutarnjim satima, kada se sunce tek uspinjalo iza sušačkih zgrada, kada je jedna vozačica iz zasad nepoznatih razloga svojim osobnim vozilom „zajahala“ zaštitne stupiće na pločniku spuštajući se Bulevarom oslobođenja prema centru grada.

Je li joj možda pozlilo, ili je izbjegavala neku prepreku na cesti ili je jednostavno bila nepažljiva, uvrdit će se policijskim očevidom. Nadamo se da ekipa hitne medicinske pomoći nije imala previše posla oko zbrinjavanja vozačice.

Oko podneva do prometne nesreće došlo je u Marinićima kada je vjerojatno zbog prevelike brzine jednog vozila u jednom zavoju došlo do sudara s drugim osobnim vozilom.

Prema prvim informacijama u nesreći nije bilo teže ozlijeđenih osoba dok će se materijalna šteta utvrditi naknadno.

U rano poslijepodne do prometne nesreće došlo je i u Vukovarskoj ulici na Podmurvicama. Prema prvim informacijama svjedoka događaja, osobno vozilo udarilo je pješaka. Više podataka o ovoj nesreći znat će se sutra po objavi policijskog izvješća o događaju.

Ne preostaje nam ništa drugo do još jednom upozoriti vozače i pješake na pridržavanje prometnih propisa odnosno pojačanu pažnju na cestama. Uživajte u lijepom proljetnom vremenu, ali ne obijesnom vožnjom koja u djeliću sekunde proljetnu idilu može zamijeniti samrtnim hropcem.

Foto. Facebook/Čitatelji

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari