NEPAŽNJA, ILI...?

Galerija | CRNA TOČKA? Tko zna koja po redu nesreća na raskrižju nove ceste Rujevica-Marinići

Foto: Facebook/I.M./Problemi u prometu Rijeka i okolica.

Ako su se brojne ranije nesreće na ovome mjestu još i mogle nekako razumjeti jer je prometnica bila u izgradnji i nije bila dovršena horizontalna i vertikalna prometna signalizacija na raskrižju, ovo danas zbunjuje…

Naime, cesta je puštena u promet prije više mjeseci sa svom pratećom prometnom signalizacijom, i nejasno je kako i zašto su na preglednom raskrižju nesreće ovako česte.

Posljednja se dogodila danas poslijepodne kada je iz još službeno neutvrđenih razloga došlo do sraza dvaju osobnih vozila.

Foto: Facebook/F.A./Problemi u prometu Rijeka i okolica.

Zbog ove nesreće na raskrižju prometnice prema Štefanima stvorio se zastoj i neko vrijeme se prometovalo otežano i usporeno.

Policijski službenici obavili su očevid nakon čega će biti poznati točni uzroci i sve okolnosti nesreće. Srećom, u događaju nije bilo teže ozlijeđenih osoba.

Bila je to samo jedna od više nesreća tijekom današnjeg dana na županijskim prometnicama, prvoga otkako su ukinute propusnice za kretanje građana unutar cijele županije, pa su se već čuli komentari kako su neki vozači “u par mjeseci izolacije zaboravili voziti po propisima”.

Nadamo se da tome nije tako, i da su ovo samo izolirani slučajevi.

Foto: Facebook/I.M./Problemi u prometu Rijeka i okolica.
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari