ČVOR OREHOVICA: Zbog prometne nesreće otežan i usporen promet prema Zagrebu

Foto: Riječanin

Do nesreće je došlo danas nešto prije 8 sati, a zbog policijskog očevida promet je tim dijelom autoceste znatno otežan i usporen

Na autocesti Rijeka-Zagreb u pravcu Zagreba kod čvora Orehovica danas ujutro nešto prije 8 sati došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo osobno vozilo Škoda octavia pulskih registracija i teretno vozilo.

Zasad nemamo podataka o tome kako je došlo do ove nesreće, no sudeći prema fotografijama koje smo dobili od čitatelja znatno je oštećen prednji dio automobila što bi sugeriralo da je osobno vozilo udarilo u stražnji kraj kamiona.

U svakom slučaju, bitan čimbenik nesreće je brzina kretanja vozila neporilagođena uvjetima na cesti – vožnja u koloni na frekventnoj prometnici i vjerojatno naglo zaustavljanje zbog čega je došlo do sraza dvaju vozila! No što se točno dogodilo utvrdit će policijski službenici nakon obavljenog očevida nesreće.

Prema prvim informacija dobivenima od očevidaca, u ovoj nesreći nasreću nije bilo teže ozlijeđenih osoba.

A upravo su ova nesreća i detaljni očevid nesreće i uzrokovali otežano i usporeno prometovanje vozila jutros prema Zagrebu, zbog čega su neki možda i malo zakasnili na svoja odredišta.

No uvijek je bolje i malo zakasniti nego završiti kao sudionik prometne nesreće!

Foto: Riječanin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari