Evo zašto je danas ujutro na riječkoj obilaznici bila velika gužva!

Na Kvarnerskoj autocesti/riječkoj obilaznici danas ujutro oko 7 sati u smjeru zapada vladala je velika gužva zbog čega su mnogi Riječani kasnili na svoja odredišta

Neki su zbog čekanja u koloni vozila i uz popratnu nervozu zakasnili na posao, neki u školu, neki na liječnički pregled… no spasa nije bilo – morala se obaviti sanacija kolnika, odnosno pokupiti razasuto staklo na obilaznici.

Staklo se na kolniku obilaznice našlo, prema pričanju svjedoka događaja, nakon što je palo s teretnog vozila. Uzrok te nezgode s velikim posljedicama po sigurno i nesmetano odvijanje prometa još se službeno ne zna, no vjerojatno opasan teret nije bio pričvršćen na teretnom vozilu prema propisima.

staklo2

Nasreću, u cijelom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba, premda nam – kada je ovakva nesreća u pitanju – neminovno kroz glavu prolaze prizori iz nekoliko horor filmova u kojima su leteće staklene plohe počinile prave masakre nad nesretnicima koji su se našli i blizini.

Nasreću, to je bio samo film…

Materijalna šteta tek se utvrđuje.

staklo1

Foto: Riječanin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari