ČIN BEZUMLJA

GDJE ĆE IM DUŠA! Opljačkana, devastirana i oskvrnuta župna crkva sv. Mihovila Arkanđela Jelenje!

Foto. Facebook

Do daljnjega neće biti svetih misa u župnoj crkvi dok se ne saniraju oštećenja

Župna crkva sv. Mihovila arkanđela na podrućju Općine Jelenje u noći sa ponedjeljka na utorak je “opljačkana, devastirana i oskvrnuta”, javio je putem objave na društvenim mrežama vlč. Ivan Milardović.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Želimo vas obavijestiti da je naša župna crkva sv. Mihovila arkanđela u Jelenju u noći sa ponedjeljka na utorak opljačkana, devastirana i oskvrnuta. Detaljan policijski očevid je napravljen. Do daljnjega neće biti svetih misa u župnoj crkvi dok se ne saniraju oštećenja i ne učini određena zadovoljština i crkva pripremi za liturgijska slavlja i okupljanja. Bezbonik(ci) su čak otuđili moći bl. Alojzija Stepinca, a radi istrage nećemo iznositi ostale detalje. Svete mise će biti u područnoj crkvi u Podhumu. Hvala na razumijevanju. Uskoro će biti postavljen video nadzor i alarmni sustav.”, priopćio je vlč. Ivan Milardović.

Zaista pomalo nevjerojatan primjer devastacije! Možemo se samo pridružiti željama župljana da se počinitelj/i ovoga bezumnog nedjelja što prije pronađu i primjereno kazne.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari