Grobnik: Srna stradala u naletu nepoznatog vozila

Danas u jutarnjim satima na Grobniku, nepoznato vozilo naletjelo je na divlju životinju – srnu. 

Kako nam javlja čitateljica, životinja je prilikom sudara uginula, a lešina je ostala nasred ceste. O događaju je obaviješteno lokalno lovačko društvo i Općina Čavle.

I prošlog tjedna u Čavlima stradala srna

Između 8. i 9. kolovoza na prometnicama na području  Krka i Čavli zabilježena su tri naleta životinja na osobna vozila. Riječ je o ovci koja je istrčala na kolnik u jutarnjim satima na području mjesta Kornić, magarcu koji je u ranijim večernjim satima istrčao na kolnik na području Vrbnika te srni koja je na kolnik na području Čavli istrčala tijekom poslijepodneva. U ovim slučajevima nije bilo ozlijeđenih osoba, a životinje su udarile u vozila u vlasništvu dvoje talijanskih državljana i njemačke državljanke. Sveukupna šteta cijeni se na oko 13.000 kuna.

Zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama prekršajno je sankcioniran 69-godišnji vlasnik magarca, koji nije poduzeo potrebne mjere kako životinja ne bi izišla na cestu bez nadzora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari