Hladnokrvni ubojica vlastitih roditelja Tin Šunjerga osuđen na 40 godina zatvora!

Idi na originalni članak
Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Sudsko vijeće Županijskog suda u Zadru danas je donijelo nepravomoćnu presudu Tinu Šunjergi, 20-godišnjaku koji je prošle godine u Čisti Velikoj vatrenim oružjem hladnokrvno usmrtio vlastite roditelje

Oglas

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

Podsjetimo, Suđenje Šunjergi traje protekla tri mjeseca, no od samog početka proces je bio zatvoren za javnost.

Vijeće na čelu sa sutkinjom Sandrom Radanović sudilo je na temelju brutalnosti koju je pokazao ubivši roditelje koji ga kobnog dana nisu pustili na rođendansku proslavu te mu prigovarali zbog drogiranja. Tužiteljstvo ke teretilo Šunjergu da je roditeljima iz osvete pištoljem pucao u glavu jer su mu prigovarali zbog loših ocjena i konzumiranja raznih vrsta droge te mu nametali zabrane, a što je on doživljavao kao prikraćivanje njegovih sloboda.

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Njegov prijatelj Ivan Škarić, koji ga nije prijavio iako je znao za ubojstvo, dobio je uvjetnu kaznu od godinu dana zatvora u koji neće ići ako u tri godine ne počini kazneno djelo.

Šunjergi se u Zadru sudilo iza zatvorenih vrata jer je sud isključio javnost s glavne rasprave. Vrhovni sud je slučaj sa šibenskoga premjestio na zadarski Županijski sud jer je većina šibenskih sudaca sudjelovala u istrazi.

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Šunjergi je presuđeno kao odrasloj osobi svjesnoj svojih postupaka i dobio je maksimalnu kaznu predviđenu za počinitelje višestrukih najtežih kazneninh djela.

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Ovo je rijetskost da netko u Hrvatskoj bude tako drastično kažnjen. Šunjerga je počinio zločin iznimne okrutnosti a prilikom počinjenja kaznenih djela iskazao je bešćutnost i hladnokrvnost.

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Vijesti.hr

Exit mobile version