HOROR U RIJECI! Muškarac naoružan motornom pilom progonio drugoga ulicama Rastočina!

Idi na originalni članak

Prema dosadašnjim saznanjima, bila je to stravična eskalacija sukoba između nekolicine muškaraca koja je užasnula sve Riječane koji su svjedočili događaju

Oglas

U srijedu navečer, oko 19.30 sati, ulicama Rastočine i Mihačeva Draga odigravala se prava drama: mnogi Riječani ostali su zatečeni prizorom muškarca koji je u ruci držao motorno oruđe koje se nažalost lako može pretvoriti u opasno oružje, i iz smjera Rastočina očigledno progonio drugoga muškarca koji je bježao u panici u smjeru križanja s Ulicom Mihačeva Draga.

Bio je to prizor kao iz najgrozomornijeg horor filma, samo što se u taj čas odigravao pred očima i ušima građana – „motorka“ je naime bila uključena i izazivala je veliku buku, a čula se i vika muškaraca koji su se očito negdje još ranije sukobili a sada je sukob eskalirao u najgorem smjeru.

Web portal Riječanin u posjedu je ekskluzivnih snimki nadzornih kamera s mjesta događaja. Također, naše fotografije tragova krvi s lokacija na kojima se odvijao sukob odnosno potjera svjedoče o pravom hororu koji se tu odigrao u srijedu navečer.

Naime, prema pričanjima svjedoka, bio je to sukob muškaraca od kojih je nekoliko njih najprije izazivalo jednoga. Ovaj je potom dograbio “motorku”te počeo progoniti  čovjeka s kojim se verbalno sukobio prema Ulici Mihačeva Draga. Došlo je i do fizičkog sukoba i naguravanja, o čemu svjedoče i tragovi krvi s mjesta događaja.

O intenzitetu sukoba svjedoče krvave mrlje na više lokacija ovoga nesvakidašnje stravičnog događaja.

O cijelom događaju obaviještena je i policija koja je odmah poduzela sve istražne radnje, uključujući uzimanje izjava svjedoka odnosno svih tragova s poprišta događaja te snimki s nadzornih kamera.

Cijeli krvavi incident izazvao je veliku nelagodu pa i strah kako stanara u spomenutim ulicama tako i djelatnika okolnih obrta i trgovina odnosno prolaznika. A kako je u blizini i prometna Osječka ulica odnosno stajalište gradskog autobusa kojeg koriste i školarci koji su se u to vrijeme vraćali iz druge smjene u školama, može se zaključiti kako je  prava sreća u nesreći što nitko od nedužnih svjedoka nije na neki ružan način i protiv svoje volje uključen u ovaj sukob.

U međuvremenu smo stigli do novih saznanja odnosno dodatnih informacija iz Policijske uprave primorsko-goranske o ovome incidentu, o čemu možete pročitati OVDJE.

Poprište stravične potjere
Exit mobile version