IZBJEGNUTA TRAGEDIJA: Porsche u Opatiji izletio s kolnika na pločnik i oborio – palmu

Na svu sreću, na pločniku odnosno na putu vozilu bez kontrole nije se u tom trenutku našao nijedan pješak

Danas poslijepodne u središtu Opatije, u Ulici Maršala Tita, došlo je do neobične prometne nesreće u kojoj samo pukom srećom nije bilo stradalih osoba.

Osobni automobil Porsche, brzi sportski kabriolet njemačkih registarskih oznaka, iz zasad nepoznatih razloga izletio je s kolnika na pločnik i pritom oborio jednu palmu. Sva sreća, u tom trenutku pločnikom inače iznimno frekventne ulice nije prolazio nijedan pječak pa je izbjegnuta tragedija većih razmjera.

Prema prvim informacijama očevidaca, a vidljivo i prema priloženim foografijama, nije stradao niti par koji je bio u automobilu. Automobilom je upravljala, prema tvrdnjama očevidaca, ženska osoba.

Promet se središtem Opatije zbog ove nesreće neko vrijeme odvijao otežano i usporeno jednim prometnim trakom.

Nakon obavljenog policijskog očevida znat će se točni uzroci nesreće, no za pretpostaviti je kako je glavni uzrok izlijetanja automobila s kolnika brzina vožnje neprilagođena uvjetima na (mokroj) prometnici.

Foto: Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari