KOLAPS U CENTRU

KAKO IM JE OVO USPJELO?! Zbog bizarne nesreće u Ciottinoj ulici došlo do zastoja u prometu u središtu Rijeke

Foto: Facebook/Problemi u prometu Rijeka i okolica/S.T.

Danas oko 14 sati u strogom centru Rijeke, u Ciottinoj ulici, dogodila se bizarna prometna nezgoda

Kako tvrde svjedoci na terenu, u nesreći su sudjelovala dva automobila. Detalji o nezgodi još uvijek nisu poznati, a prvi su o nesreći izvijestili članovi popularne “riječke” Facebook grupe Problemi u prometu Rijeka i okolica.

Foto: Facebook/Problemi u prometu Rijeka i okolica/S.T.

Sudeći prema fotografijama s mjesta nesreće te tvrdnjama svjedoka, teško je stradao automobil Renault Megane parkiran uz rub prometnice jer se u njega zabio, pod nepoznatim okolnostima, drugi automobil koji je “usput” pokosio i stupić!

Neki svjedoci tvrde da je taj automobil marke Audi izlazio iz parkirališta iza Stranačkog doma, a vozač, stariji muškara, je odjednom izgubio kontrolu nad vozilom koje se svom silinom zaletjelo u parkirani Renault. Je li uzrok ovome nepažnja vozača, je li mu pozlilo ili je nešto treće u pitanju, utvrdit će se policijskim očevidom.

Foto: Facebook/Problemi u prometu Rijeka i okolica/S.T.

Prava je sreća u nesreći što se u tom trenutku na putanji Audija ili udarenog Renaulta nije zatekao neki pješak. “Ovuda inače prolaze i djeca, žene koje rade preko puta… “, primijetio je jedan svjedok.

Trenutno se Ciottinom ulicom prometuje jednim kolničkim trakom, no kako se zbog toga povremeno stvaraju gužve savjetujemo vozače da izbjegavaju ovu dionicu i potraže alternativne pravce prometovanja.

Foto: Facebook/Problemi u prometu Rijeka i okolica/S.T.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari