KARAMBOL NA MLAKI: Oštećena tri vozila, vozačica Clia završila na hitnom traktu riječkog KBC-a

Foto: Facebook/A. Muzica/Problemi u prometu - Rijeka i okolica

Danas rano poslijepodne u Krešimirovoj ulici kod kućnog broja 60 došlo je do prometne nesreće u kojoj su oštećena tri vozila

Nesreća se dogodila kada je vozačica Renault clia krećući se iz smjera centra Rijeke prema Opatiji u jednom trenutku zakačila dostavno vozilo Ford transit koje se, navodno, uključivalo u promet na tom dijelu prometnice.

Od siline udarca u stranu su odbačeni i Renault i Ford, s tim da je Ford odbačen prema pločniku gdje je udario u parkirano vozilo.

Foto: Facebook/F. Podnar/Problemi u prometu – Rijeka i okolica

Vozač Forda prema prvim informacijama s terena nije teže ozlijeđen no zato je deblji kraj u sudaru izvukla vozačica kojoj su po dolasku ekipe hitne medicinske pomoći ustanovljene teže tjelesne ozljede te je nesretna žena prebačena na hitni trakt riječkoga KBC-a.

Zbog nesreće promet je ovim dijelom frekventne prometnice neko vrijeme tekao otežano i usporeno, jednim prometnim trakom. Nakon obavljenog policijskog očevida promet se vratio u normalu.

Foto: Facebook/Problemi u prometu – Rijeka i okolica

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari