KARAMBOL U OSJEČKOJ: „Golf“ u ogradu, dva policijska vozila oko njega – još se ne zna zašto se vozaču toliko „žurilo“

Vozač je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se svojim „Golfom“ u ogradu kod ulaza u parkiralište trgovačkog centra na Škurinjama

Večeras oko 18 sati došlo je do prometne nesreće koja je na neko vrijeme usporila i otežala promet Osječkom ulicom kod trgovačkog centra Billa.

Osobno vozilo „Golf“ u kojem je pored vozača bilo i nekoliko mlađih putnika kretalo se tim dijelom Rijeke prevelikom brzinom, a u jednom trenutku vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se svojim „Golfom“ u ogradu kod ulaza u parkiralište trgovačkog centra na Škurinjama.

golf1

Od očevidaca udesa čuli smo nekoliko verzija događaja, od toga da se vozilo iz Ulice Mihačeva draga kretalo prevelikom brzinom pa vozač nije uspio iskontrolirati „podivljalo“ vozilo, do toga da su vozač i putnici zapravo bježali pred policijom u patrolnom automobilu,

Činjenica je da su se vrlo brzo na mjestu nesreće zatekla čak dva policijska vozila, što opravdano daje misliti da se iza incidenta možda krije neka šira i dulja priča.

golf2

Policija zasad ne iznosi pojedinosti o ovom slučaju, a čim dobijemo issrpnije informacije obavijestit ćemo čitatelje.

golf4

Foto: čitatelj

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari