IZAZIVAO PA STRADAO

FOTO) KRŠ I LOM KOD ZTC-A! Ovo je za ne vjerovati: “Noćni jahač” se motorom zabio u automobil i pobjegao! Vozačicu odvezla hitna

Foto: Riportal

Jedan od motorista koji mjesecima divljaju Zvonimirovom i okolnim ulicama danas je napravio najveću grešku

Usred dana, oko 14 sati, ničim izazvan, prema tvrdnjama svjedoka, prošao je kroz crveno svjetlo na semaforu i zabio se u osobno vozilo marke Opel kojim je upravljala vozačica.

Foto: Riportal

Vozačica je ozlijeđena, odvezlo ju je vozilo hitne medicinske pomoći. Vjerojatno ima ozljede vratne kralježnice.

Foto: Riportal

A što je učinio motorist? Dao je, vjerovali ili ne, “petama vjetra”! Odmah nakon što je udario u automobil i pao na kolnik ustao je i pješice pobjegao prema Kantridi, bježeći s mjesta nesreće.

Foto: Riportal

Prema pričanjima svjedoka, riječ je o jednom od motorista koji inače ulicama oko ZTC-a “divljaju” i noću i danju, proizvode veliku buku, voze na jednom kotaču i kroz crveno svjetlo na semaforu.

“Nažalost, dobro su nam poznati njih nekoliko… Neki stanovnici ovoga dijela grada noćima nisu spavali od buke njihovih motora pa su ih u šali znali zvati i “noćnim jahačima” koji nikom živom ne daju mira…”, ispričao nam je stanar jedne od obližnjih zgrada.

Foto: Riportal

Sada se čini kako je tako opasno ponašanje na cesti uzelo svoj danak.

Policijski službenici na mjestu nesreće napravili su očevid, i kako neslužbeno doznajemo uzeli podatke o motoru te odmah krenuli u potrag za osobom koja je izazvala ovu prometnu nesreću.

Foto: Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari