TEŠKA NOĆ

KRŠ I LOM: Na Grobniku kod ex-Vlačine teška prometna nesreća, ima ozlijeđenih osoba

Foto: Riportal

Prometna nesreća dogodila se nešto prije 23 sata na prometnici Čavle-Dražice

Na prometnici Čavle-Dražice, blizu bivšeg ugostiteljskog objekta “Vlačina” a sada casina, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila.

Foto: Riportal

Iz zasad službeno neutvrđenih razloga došlo je do silovitog sraza Forda Fieste i Peugeota 207. Jedno vozilo se uslijed udarca prevrnulo na bok.

Prema izjavama svjedoka, Peugeot je na raskrižju “izletio” pred novu Fiestu koja se nakon jakog udarca okrenula na bok. Na Fiesti su još bile probne tablice. Vozila je mlada vozačica koja srećom nije teže ozlijeđena i sama je izašla kroz razbijen prozor!

Prema izjavama svjedoka, ekipa hitne medicinske pomoći ju je samo pregledala na licu mjesta i otpustila na kućni oporavak od šoka, a vozilo se prazno vratilo u riječki KBC.

Materijalna šteta je velika, no lim će se riješiti – najvažnije je da nema težih ozljeda!

Na mjesto nesreće brzo su došli pripadnici hitnih službi, a cesta je neko vrijeme bila zatvorena pa se promet odvijao obilazno, cestom Soboli-Podhum.

Na mjestu nesreće policijski službenici obavljaju očevid nakon čega će se više znati o svim okolnostima ove teške prometne nesreće.

Foto: Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari