KRŠ I LOM: Na Novoj cesti sudarila se čak četiri osobna vozila!

Nesreća se dogodila danas ujutro oko 8 sati

Policijskim službenicima trebat će puno više vremena no što je uobičajeno kako bi rasvijetili sve okolnosti prometne nesreće koja se dogodila danas oko 8 sati na križanju Nove ceste i Lozičine ulice.

U ovoj neobičnoj prometnoj nesreći sudjelovala su čak četiri osobna vozila, a prema prvim dojavama s terena sreća u nesreći je da nema teže ozlijeđenih osoba!

Zasad je nepoznato kako je moglo doći do ovakve „gužve“ u križanju i tko je krenuo u trenutku kada to nije smio učiniti.

Najprije će se vještačenjem morati utvrditi je li sa semaforima na križanju u trenutku nesreće bilo sve u redu, jer sumnja – kada se vide ovi prizori – najprije pada na neispravna vertikalnu prometnu signalizaciju.

Ako je sa semaforima bilo sve u redu, policijskim službenicima predstoji težak i dugačak proces utvrđivanja odgovornosti – osim ako netko od eventualnih „grešnika“ odmah ne prizna da je – prošao na znak crvenog svjetla na semaforu…

Foto: Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari