Krš i lom: U sudaru četiri auta ozlijeđene dvije osobe, a dijete je teško stradalo

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Dijete je prevezeno na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar Split

U prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 14.50 sati  na državnoj cesti D-8 u Njivicama, teže ozlijeđeno dijete.

Dijete je prevezeno na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar Split, dok su 23-godišnja vozačica i 19-godišnji putnik iz tog osobnog automobila lakše ozlijeđeni.

U sudaru su sudjelovala četiri vozila.

Policijska uprava šibensko-kninska je izvijestila kako do nesreće je došlo kad je vozač (63)  BMW-a njemačkih registracija zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad autom u zavoju i prešao u suprotni smjer. Pri tom se sudario s Opelom šibenskih registracija kojim je iz smjera Šibenika prema Njivicama vozila žena (55). Pri udaru se Opel zarotirao te prešao na južnu traku i sudario s Kijom koju je vozio 48-godišnjak. BMW se nastavio nekontrolirano kretati pa je udario u Twingo koji je vozila djevojka. Renault je od siline udara odbačen izvan ceste gdje se i zaustavio, dok se BMW zaustavio na južnoj prometnoj traci.

Protiv 63-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari